Inici Filosofía Serveis Enllaços d'Interés Contacte

Som promotors del Programa NEX-PIPE. Aquest és el Programa d’Iniciació a la Promoció Exterior promogut per l’ICEX, les Cambres de Comerç i el COPCA, que està adreçat a les pimes que pretenen iniciar o consolidar la seva presència en mercats exteriors, la promoció internacional de llurs productes i la consolidació de llur esforç exportador. Durant els dos anys de durada del PIPE, les empreses disposen d’una ajuda econòmica del 80% de la inversió realitzada.

Som consultors de l’ACC1Ó CIDEM|COPCA del programa ALPHA COMPETITIVITAT. Aquest programa té com a objectiu l'assessorament i orientació de les empreses, en base a la realització d'una diagnosi que permetrà obtenir un millor coneixement de l'empresa (visió global), identificar les àrees de millora, i elaborar un pla de treball adaptat a les seves necessitats. El cost d’aquest programa és de 0 € per l’empresa. També estem homologats com consultors de l’ICEX pel programa APEX, programa que consisteix en una diagnosi per determinar la posició competitiva de la seva empresa i determinar el potencial exportador i també en orientar-les cap a les fórmules exportadores més adequades a les seves característiques. El cost d’aquest programa és de 0 € per l’empresa.

 
 

Serveis

Anàlisis Costos

 

COMERÇ INTERNACIONAL PER A COMERCIALS


Objectius

Desenvolupar una visió estratègica del negoci a nivell internacional i assolir eines de decisió, control i gestió en l'àmbit internacional. Actualitzar i millorar els coneixements en comerç internacional.

Temari

 1. Avaluació estratègica del negoci.
  - Definir el camí a seguir.
 2. Planificació estratègica.
  - Investigació de mercats.
  - Definició de les variables de Marketing Mix.
 3. Coneixements operatius del departament comercial.
  - Incoterms, transport.
  - Formes de cobrament – pagament.
  - Control de riscos.
 4. Tècniques de negociació internacional.
  - Com negociar amb diferents cultures.
  - Eines a dominar en la negociació internacional.
 5. Casos pràctics


Destinataris

 • El programa va dirigit a tots aquells gerents i/o directius d'exportació i comercials de petites i mitjanes empreses, que estiguin desenvolupant tasques dins el departament internacional i que vulguin iniciar, actualitzar i millorar els seus coneixements en matèria comercial internacional.
 • Tots els continguts i aprenentatges del programa han estat creats i dissenyats per adaptar-se a les necessitats de les pimes.

Documentació

Tots els alumnes disposaran d'un dossier individual amb la documentació i casos pràctics que s'utilitzaran al llarg del mateix.

Certificats d’assistència

Els participants que assisteixin de forma continuada a les classes lectives se’ls lliurarà un certificat d'assistència.

Durada

12 hores

Calendari i Horari

A convenir. Recomanat 4 sessions.
  c/Tarragona, 2 17740 VILAFANT (GIRONA)
Tel.: 635 449 793 Fax: 902 027 162